Autorijschool Brugmann-BoŽl (Erkenning 2658/01)

En FranÁais

In English

Secretariaat 246 Brugmann laan - 1180 UKKEL

(Vanderkindere plein)

Haltes Tram 3, 4, 7 en 92

Tel. 02 345 16 16

brugmann-boel@hotmail.com

Het secretariaat ontvangt U op Maandag - Dinsdag - Donderdag - Vrijdag van 10u tot 12u en van 13u tot 18u om U in te lichten over de diverse mogelijkheden om uw rijbewijs te behalen. (Ter info: wij zijn dikwijls ook beschikbaar tussen 12u en 13u, en wij zijn bereikbaar per e-mail op woensdag)

Prijslijst en betalingsvoorwaarden

Praktijk

Praktijklessen worden gegeven van maandag tot en met zaterdag tussen 8 uur en 20 uur.(In het Nederlands is dit momenteel beperkt van maandag tot vrijdag van 8 tot 19u) Ze worden gegeven door gediplomeerde instructeurs in voertuigen met een dubbel stel pedalen. Wij garanderen uw grondige opleiding in veilige omstandigheden. De rijschool is officieel erkend en daardoor kunnen wij U het bekwaamheidsattest afleveren dat U toelaat om alleen te rijden (dit na minimaal 20 uren praktijklessen).

Voorbereiding van een praktijkexamen, recyclage zowel als een basiscursus om vervolgens zelf met een gids verder te oefenen zijn eveneens mogelijk.

Het rijbewijs zelf blijft nationaal, de manier om het te bekomen verschilt echter naargelang de regio. OfficiŽle informatie:

Brussel

Vlaanderen

WalloniŽ (GOCA document enkel beschikbaar in het FR)

Onze samenvatting (Voorlopig rijbewijs zonder gids 20u en formule directe toegang 30u):

Voorlopig Rijbewijs Zonder Gids.

Theorie

Er worden momenteel enkel cursussen gegeven in het Frans wegens een gebrek aan voldoende kandidaten voor Nederlandstalige of Engelstalige sessies. Contacteer het secretariaat voor meer inlichtingen.

Volgende cursus theorie in het Frans